Oriflame Invigorating coconut water & Melon set

By Just Ajda - 24.7.18

oriflame-love-nature-coconut-water-melon

A veš kako diši poletje? Jaz vem! Vonj poletja je k meni prinesel Oriflame z najnovejšim dodatkom Love Nature liniji, liniji, ki je okolju prijazna (BRAVO, Oriflame!). Vonji te linije so naravnost krasni in najnovejši vonj ni nič drugačen. Svež, poleten, prijeten.
Do you know how smells the summer? I know! The smell of summer was brought to me by Oriflame with their new addition to Love Nature line - a line that is environmentally friendly (GOOD JOB, Oriflame!). The smells of Love Nature line are all just so wonderful and this new one is no different. Fresh, summer-y, nice.

INVIGORATING COCONUT WATER & MELON

Vonj kokosa in melone je vonj, ki me v trenutku ponese nekam pod palmo, kjer srkam koktejl iz svežega kokosa. Mmmmm, prosimhvala! Vonj ostane na koži, vendar ni preintenziven in je nemoteč, ravno dovolj dišim. Ampak diši pa cela kopalnica in tako se vsak večer podam v dišeče razvajanje ter razvajam tako svoj nos kot svojo kožo.
The smell of coconut and melon is a smell that instantly takes me somewhere under a palm tree, where I'm drinking a coctail out of a fresh coconut. Mmmmm, yes, please! The smell lingers on the skin, but it is not too intensive and I smell just the right amount. But the bathroom smells so good after showering and this way I go into a tropical smelling pampering every evening, and I spoil not only my skin but also my nose.

oriflame-love-nature-coconut-water-melon

Kot večino vonjev, tudi ta vonj zastopajo trije izdelki, milo, gel za tuširanje in losjon za telo. Gel za tuširanje in losjon za telo že pridno uporabljam, mila pa mi je kar malo škoda odpreti in bom najprej počakala, da porabim ostale, ki jih imam doma in so že odprti.
As with most Love Nature scents, this one also has three products, soap, shower gel and body lotion. I already use the shower gel and body lotion, but I don't want to open the soap, since I already have a few opened and I want to use those first.

oriflame-love-nature-coconut-water-melon

Všeč mi je gostota gela za tuširanje, saj je tekoč, vendar še zmeraj gelast. Nežen do kože, občutek med in po tuširanju pa je resnično prijeten. Kože ne izsuši in ponavadi bi preživela tudi brez losjona za telo.
I like the density of the shower gel, it is liquid but still gel-like. It's gentle to skin and the feeling when and fter showering is really nice. It doesn't dry out the skin and normally I could live withouth body lotion.

oriflame-love-nature-coconut-water-melon


oriflame-love-nature-coconut-water-melon

Ampak zakaj se ne bi razvajala še bolj. Losjon za telo je standardne bele barve in dišeče razvajanje samo še stopnjuje. V kožo se hitro vpije in jo prijetno navlaži. Je bolj na tekoči strani, vendar se ga da z lahkoto nadzorovati in nanesti.
But I like to pamper myself ;) Body lotion is white and it just intensifies the scented pampering. It absorbs quickly and it moisturizes the skin. It is a bit more liquid, but it can be easily applied.

oriflame-love-nature-coconut-water-melon

Letos se iz nekega razloga spopadam z resnično suho kožo, sploh po nogah. Kombinacija gela za tuširanje in losjona za telo se je, zaenkrat, izkazala kot učinkovita vlažilna metoda. Čeprav še zmeraj občasno uporabim olje za telo, ko se mi zdi situacija res huda, sploh po britju, lahko rečem, da sem zelo zadovoljna z dosedanjim napredkom.
This year I have some siriously dry skin, especially on my legs. The combination of this shower gel and body lotion has so far prove to be efficient. I do still occasionally use body oil, mostly after shaving, I have to say I am pleased with the progress so far.

oriflame-love-nature-coconut-water-melon

Kakšne vonje pa ti najraje uporabljaš poleti? Se tudi ti spopadaš s suho kožo?
How do you like to smell in the summer? Do you have dry skin too?

Xoxo, A.**this post includes PR products provided for honest review**

  • Share:

You Might Also Like

0 komentarji

Each and every comment is appreciated and read =) Spam links will be deleted.
Xoxo, A.

INSTAGRAM