Collaboration: Valentine's Day mani with Katja, Nail2Express

By Just Ajda - 12.2.18

valentine-day-nail-art-mani-anny

Valentinovo je spet tu. In z njim valentinovi nohti, valentinovo ličenje, ... Z veseljem in ponosom povem, da je današnja objava sodelovanje z meni eno zelo ljubo blogerko - Katjo, Nail2Express. Punco, ki ustvarja krasne manikire, punco, ki obvlada in punco, ki je nenazadnje tudi super oseba! Mlada mamica, ki najde čas tudi za nohte. Kaj je za Valentinovo ustvarila Katja si oglej TUKAJ.
Valentine's Day is here once again. And with it there come Valentine's nails, make up, ... I am happy and proud that I can say this post today is a collaboration with one of my favourite bloggers - Katja from Nail2Express. Young mommy that still finds the time to do her nails. What her Valentine's mani is? Click HERE to go to see her Valentine's day mani.

valentine-day-nail-art-mani-anny

S partnerjem Valentinovega ne praznujema. In ne, nisem ena izmed tistih, ki bi cel čas razlagala, kako ničesar nočem, potem pa bila užaljena, ker nisem nič dobila. Na tej točki pa moram priznat, da čeprav se vsako leto znova zmeniva, da ne bova praznovala in obeleževala tega "praznika" se moj fant vsako leto spomni name z neko malenkostjo. In je ponavadi on tisti, ki ostane brez darila. (Pa se na srečo nič ne jezi!)
My boyfriend and I don't celebrate Valentine's day. And no, I am not one of those that go around telling how I don't want anything and then I am super angry when I actually don't get anything. But I have to admit that even if we agree each year, no gifts and no celebration, my boy remembers anyway with a small gift. So, usually he is the one without gift. (Luckily he's not angered by it!)

valentine-day-nail-art-mani-anny

Na Valentinovo me vežejo takšni in drugačni lepi spomini, najbolj pa mi je ostalo v spominu eno, ko sem bila še v osnovni šoli. Nekje sem namreč prebrala, da se na Valentinovo obdaruje ljudi, ki jih imaš rad, torej tudi prijatelje, družino,... Ideja se mi je zdela super, zato sem za vsakega, ki se mi je zdelo, da mi je blizu pripravila darilce. Skupaj s čokoladico je vsak dobil ročno izdelano voščilnico z mislijo posebej zanj. Ne spomnim se, kako so darilca izgledala. Spomnim pa se veselja vseh, ki so jih prejeli. Še zmeraj rada obdarujem ljudi, sploh z darili, ki jih izdelam sama.
I have a bunch of different Valentine's day memories, one of the most memorable is one from when I was still in elementary school. I read somewhere that you should give gifts to the people you care about, your friends, family,... I thought it was a great idea and I've prepared a small gift for everyone that mattered to me. Everyone got a chocolate and a hand made card with a verse specially for him. I don't actually remember any more the way those gifts looked like. I just remember the joy of everyone that were given them. I still like to give gift, especially hand made.

valentine-day-nail-art-mani-anny

Nek neuraden simbol Valentinovega je rdeča vrtnica. Meni najmanj ljuba barva vrtnice. Tako klišejsko se mi zdi. Seveda sem je vesela, če jo prejmem, veselje pa bi bilo še večje, če bi bila vrtnica drugačne barve ali pa rožica sploh ne bi bila vrtnica. Čokolade, ki se ponavadi tudi podarja, se pa nikdar ne branim, sem pravi čokomanijak.
An unofficial symbol of Valentine's day is a red rose. My least favourite rose. I find it so cliche. Of course I am still happy when I receive it, but I am even happier if the rose has a different colour or if the flower I get isn't rose at all. On the other hand, I never say no to chocolate, another cliche Valentine's day gift.

valentine-day-nail-art-mani-anny

To so moje misli in spomini okoli Valentinovega. Vesela bom, če svoje misli, spomine ali razmišljanja o tem dnevu deliš z mano!
Here are my thoughts around Valentine's day. I will be very happy if you'll take your time and share your thoughts about it with me!

Xoxo, A.

 • Share:

You Might Also Like

2 komentarji

 1. Krasna manikura, mi je všeč, da so narisane pikice namesto srčkov. :)
  Drugače pa jaz vedno ta vijola Essence lakec z bleščicami in srčki uporabim za Valentinovo - že nekaj let zapored. :P Ponavadi nanesem kar enobarven lakec, čez pa te bleščice in izpade super. :))

  OdgovoriIzbriši
 2. Aha...nekako sem slutila, da ne bo rdeča manikira. :) <3
  In hvala ti za te besede o meni. <3

  OdgovoriIzbriši

Each and every comment is appreciated and read =) Spam links will be deleted.
Xoxo, A.

INSTAGRAM