Sejem Kozmetike in Lepote LOVE BEAUTY v sodelovanju z BEAUTY FORUM

By Just Ajda - 4.3.16


 Si si že označila na koledarčku? Ker če še nisi, NUJNO označi 9. in 10. april - takrat si zasedena! Zakaj? Ker se nam v Ljubljani obeta pravi pravcati sejem kozmetike in lepote. Če se sedaj sprašuješ, kaj to sploh je in zakaj je tako nujno, da si tudi ti tam, brez skrbi, vse ti bom povedala v nadaljevanju. Sejem Kozmetike in Lepote je edinstvena priložnost za vse navdušenke nad kozmetiko, da si s prve roke ogledajo in preizkusijo ponudbo kozmetičnih izdelkov pri nas. Letos bodo na sejmu tako razstavljalci, ki so namenjeni profesionalcem, torej salonom in podobno, kot tudi razstavljalci, namenjeni končnim uporabnikom, torej nam. Prepričana sem, da ne samo, da bo to neizmerno zanimivo, skupaj bomo lepotne navdušenke zagotovo odkrile kaj novega, nepoznanega. In če že samo brskanje po lepotnih izdelkih ni dovolj, da se sejma udeležiš, so pripravili še nor program gostujočih predavateljev, samih strokovnjako na svojem področju, od katerih se lahko vsaka ogromno nauči. Točen program lahko poiščeš tukaj. Kot da to še ni dovolj, so pripravili tudi razna tekmovanja, kjer bo zagotovo zanimivo. Sama vem, da rada gledam umetniške izdelke izpod rok mojstric, in se že veselim ogleda vseh mojstrovin.


 Sejem Kozmetike in Lepote organizira slovensko podjetje v sodelovanju s tujim partnerjem Health and Beauty iz Nemčije, ki že več kot 30 let uspešno organizira Beauty Forum dogodke. In sejem bo tudi posebna priložnost, saj bodo prav na sejmu izdali prvo številko revije Beauty Forum.

Če še potrebuješ kak razlog, da sejem obiščeš, na njem bomo tudi slovenske lepotne blogerke! Spremljaj moj blog, v kratkem boš lahko videla seznam, vseh nas, ki se obiska že veselimo!

Pa še vsi pomembni podatki za konec: Vstopnice bo moč kupiti na sejmu, na blagajni, enodnevna stane 6€, dvodnevna pa 10€, kar se meni resnično ne zdi dosti. Sicer velja za ogled celotnega sejma, vendar je za profesionalni del sejma potrebno pridobiti poseben brezplačen vaucher - tukaj.


 Predlagam, da redno spremljaš spletno stran sejma, saj še zmeraj dopolnjujejo in razširajo program.

Se vidimo na sejmu! Vesela bom, če zapis deliš na katerem od socialnih omrežij ali na hitro pritisneš en všeček! Lahko se mi pa tudi javiš na Facebooku in poveš svoje mnenje o dogodku ♥

Xoxo, Nyx

  • Share:

You Might Also Like

0 komentarji

Each and every comment is appreciated and read =) Spam links will be deleted.
Xoxo, A.

INSTAGRAM