Golden Rose Slovenia + a small giveaway

By Just Ajda - 8.10.15

 V Slovenijo so pred kratkim pripeljali (za naše tržišče) novo znamko - Golden Rose. Seveda sem ob prvi priliki obiskala njihovo trgovino (trenutno imajo dve, žal obe v Ljubljani), in jaz ne bi bila jaz, če par malenkosti ne bi odšlo z mano. Tudi za blogersko konferenco so prispevali darilce, ki pa ga še nisem v celoti dobila, saj je bil v vrečki tudi bon za šminko po izbiri, pa še žal nisem prišla do trgovine - se pa že zeeelooo veselim, komaj čakam, da preizkusim kakšno njihovo šminko. Naj povem še, da je to večinoma prvi vtis, saj stvari, ki sem jih jaz kupila, testiram 1mesec nekje, maskaro in lakec, ki sem ju pa prejela na konferenci, pa sem trenutno samo preizkusila ;) Torej, trenutno mojo Golden Rose zbirko krasi tole:
 Recently we got (for our market) new brand - Golden Rose. Of course I went to their store (right now there are two, unfortunatelly both in Ljubljana) the moment I had a chance, and I wouldn't be me if I didn't buy a few stuff. They also kindly contributed a gift for blogger conference, which I don't have in full, since there was also a gift card for a lipstick of my choice, and I still haven't managed to get to the store - but I am reall excited to try their lipstick. Let me also state, that most of this is my first impression. I'm trying the stuff I bought for a month now, but the mascara and the polish I received I've tried only once. So, so far my Golden Rose collection consist off:


Pa gremo lepo po vrsti, začnimo pri ustnicah ;) Kupila sem 2 Dream lips svinčnika za usta, bolj jesenskih barv - odtenka sta 524 in 526.
First things first, let's start with lips ;) I bought two Dream Lips Lipliners, both fall colours - 524 and 526.

golden-rose-dream-lips-lipliner-524-526

 Barvi sta si sicer na prvi pogled zelo podobni, ampak jaz vidim dovolj razlike, da potrebujem obe. Nanos je pri obeh dokaj podoben - odličen, če so ustnice navlažene, in nimajo suhih predelov, se ne luščijo. Hitro sicer poudarijo napake, jaz pač pred uporabo uporabim balzam za ustnice in je. Pri obeh je barva na začetku malenkost nežnejša, se pa da hitro nadgraditi. Obstojnost... na ustnicas lepo pustita barvo, čeprav gre na začetku dol, ustnice ostanejo obarvane. Tudi ko ju preizkusila na roki, sem morala kar drgniti z robčkom, da je šlo čisto vse dol.
 Both colours are really similar at first glance, but I see enough difference to own both. Application is really similar in both - great, if your lips are moisture enough, without dry patches. Both can easily emphasize the flaws, but I just use lip balm and it's done. With both the colour is gentle at first but it can easily be built up. Also when I swatched on my hand it needed some intense rubbing before it came off.

golden-rose-dream-lips-lipliner-524-526-swatch

524:
golden-rose-dream-lips-lipliner-524-swatch

Temnejša rdeče vijolična, ta prava "berry" barva, idealna za jesen. Z roza podtoni.
Darker purple red, the real berry colour, perfect for fall. With pink undertones.

526:
golden-rose-dream-lips-lipliner-526-swatch

Prav tako temno rdeče vijolična, vendar ima tale rjav podton in je malenkost temnejša.
Also dark purple red, but this one has brown undertones and it is a bit darker.

 Kupila sem tudi barvo za obrvi v odtenku 106, v osnovi sem jo imela namen uporabljati predvsem za contouring, vendar sem po prvem preizkusu ugotovila, da mi je všeč tudi za obrvi.
 I also bought eyebrow powder 106, which I at first intendet to use as a conoutirng shade but after trying it I found out I like it also for brows.
golden-rose-eyebrow-powder-106

 Všeč mi je, saj je mat. Barva je temnejša rjava s sivimi podtoni. Zraven je bil priložen tudi majhen čopič za obrvi, ki se mi zdi presenetljivo priročen. Ni najožji, je pa idealno širok za ozek del mojih obrvi. Na obrazu mi zdrži cel dan, kar mi je super, saj so mi urejene obrvi pomemben del ličenja. Za contouring se zame žal ni obnesel najbolje, saj sem vzela pretemen odtenek. Bom pa naslednjič, ko bom v trgovini zagotovo vzela svetlejši odtenek, da vidim, kako se bo obnesel tisti.
golden-rose-eyebrow-powder-106-swatch
 I like it because it is mat. It is a darker brown colour with gray undertones. With it there was also a small brush for brows that I find surprisingly handy. It's not the narrowest, it is the ideal shape for the narrow part of my brow. On my face the powder holds the entire day, which is great since brows are important for me. Unfortunatelly I found out it's a shade to dark for me as far as counturing is concerned. I will for sure take the lighter one the next time I'm in store , just to see how that will work out.
 golden-rose-eyebrow-powder-106-swatch

Perfect Lashes Ultra Volume x4 maskara/mascara:

golden-rose-mascara-perfect-lashes-ultra-volume-mascara
 Maskara mi bo super služila za dnevni videz - trepalnice lepo loči, jih ne zlepi. Da soliden volumen, vendar jaz za takrat, ko sem vpadliveje namazana raje uporabim katero, pri kateri je volumen večji. Nasplošno sem zadovoljna z njo, oči mi ne draži, na očeh pa mi zdrži tudi cel dan - brez "panda eyes".
golden-rose-mascara-perfect-lashes-ultra-volume-mascara
  Mascara will be great for me for daytime look - it separates the lashes nicely, and doesn't glue them together. It gives a good volume, but for me when I do wear more nioticable make up, I used mascaras with bigger volume. All in all, I am happy with this mascara, it doesn't irritate my eyes and it holds the whole day - no "panda eyes".
golden-rose-mascara-perfect-lashes-ultra-volume-mascara

 Kupila se tudi en lak za nohte, enega pa sem ob nakupu dobila kot darilce, ta tretjega pa sem dobila v paketku z BBMU. 
 I also bought one nail polish, I received one with my purchase and one was a gift at BBMU.
Golden-rose-nail-polishes-classics-199-color-expert-79-express-dry-58

Vendar si, kar se mene tiče, lakci zaslužijo posebno objavo ;) Tako da, o lakcih pa drugič!
But as far as I'm concerned nail polishes deserve a separate post, so more about them another time!

 Ste že preizkusile Golden Rose kozmetiko? Kakšno je vaše mnenje? Pa hitro še klik, klik njihovi spletni strani stistnit en "všeček" ;)
 Have you tried Golden Rose cosmetics? What do you think about it? And quickly,  click, clik here is their website!

In še majhna nagradna igra za moje bralke <3
And a small giveaway for my readers <3
Mandatory? Follow my blog via GFC→ or Bloglovin and leave a blogpost comment!
golden-rose-giveaway

a Rafflecopter giveaway

Xoxo, Nyx

IF YOU LIKE WHAT YOU SEE, I'D APPRECIATE IF YOU SHARE IT ON ANY SOCIAL MEDIA, LIKE IT OR GIVE IT A G+ ♥

 • Share:

You Might Also Like

17 komentarji

 1. Živjo! Super hitra si z oceno ter nagrada deluje zelo obetavna! Drugače pa ostani tako super kot si sedaj! :)

  OdgovoriIzbriši
 2. hejla. Super nagrada, tudi sama si želim preizkusit golden rose, najbolj me mikajo mat šminke :) drugače pa super objava !

  OdgovoriIzbriši
 3. Golden Rose kozmetike še ne poznam, mi je pa zelo všeč predstavljen nabor izdelkov, predvsem so mi padli v oči odtenki lakov za nohte (res si zaslužijo posebno objavo), pa zelo so mi všeč tudi odtenki svinčnikov za ustnice- res krasne jesenske barve! Bo treba obiskat katero od trgovnic.

  OdgovoriIzbriši
 4. Jaz sem tudi zelooo vesela, da je Golden Rose končno tudi pri nas. :) Sem ga že večkrat občudovala pri Hrvaških blogerkah.
  Najbolj me mikajo Velvet Matte šminke in komaj čakam, da si kakšno privoščim. <3 Ampak mi je pa škoda, da je njihova trgovina zaenkrat le v LJ. :(

  Super giveaway pa zelo mi je všeč tvoj nakup!

  OdgovoriIzbriši
 5. Res super izgledajo ti izdelki, najbolj me mikajo lakci in svinčniki za ustnice! :)

  OdgovoriIzbriši
 6. krasen giveaway v lepih jesenskih barvah :) všeč všeč in ker kmalu praznujem rojstni dan, bi bilo darilce res super :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Njihova kozmetika mi res izgleda super! sem bila prejšnji teden v trgovini v BTC in sta z mano odšla matt lipcrayon v bordo rdeči barvi in matt lak :)

  OdgovoriIzbriši
 8. A prav svojo trgovino imajo sedaj? (včasih so lake prodajali na slovenski cesti v nekem poročnem salonu, mislim da samo paris linijo nekje za 4€)
  Samo v BTC ali imajo še kje drugje? Morem naslednjič ko bom v LJ malo na obisk =).

  OdgovoriIzbriši
 9. Super, da so končno tudi pri nas :) Že prej sem imela v planu obisk trgovine, zdaj po konferenci pa sploh :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Joj kakšna lepa barva svinčnika za ustnice <3 jaz imam trenutno doma nekaj lakcev iz mat linije in sem z njimi več kot zadovoljna, tistega, ki sem ga dobila na konferenci pa še nisem uspela sprobati. Meni se zdi ful fina firma, sploh za ljubiteljice lakov, ker je res veliko izbire :D

  OdgovoriIzbriši
 11. Ko se na tržišču pojavi nova znamka je vedno dobro prebrati ocene preden se odločiti za nakup :) Tudi sama imam namen preizkusiti njihova ličila, zato me je objava pritegnila :) zaenkrat sem navdušena nad njihovo kolekcijo lakov, ki sem si jo že ogledovala in tale, ki ga podarjaš je naravnost čudovit, tako jesenski :)

  OdgovoriIzbriši
 12. Super. Lakci me firbcajo! Sicer pa sem slišala same super ocene o njih do zdaj + super prijazni so preko FB!

  OdgovoriIzbriši
 13. Vidim, da bom morala kmalu po lip linerje k njim, brez tega ne gre! Super objava xx

  OdgovoriIzbriši
 14. Super objava :) Golden Rose sem spoznala šele sedaj preko vaših objav, se mi pa zdijo zanimivi izdelki tako, da me kar mika :)

  OdgovoriIzbriši
 15. LOVE GOLDEN ROSE :D pa še ful luškane škatlce majo za izdelke :3

  OdgovoriIzbriši
 16. Lakci so krasni...bo treba v nabavo.

  OdgovoriIzbriši
 17. živjo :) krasen blog :)
  prosila bi vas če si lahko ogledate še mojega, saj bi mi vaše mnenje veliko pomenilo.
  https://girlygirl18blog.wordpress.com/blog/

  OdgovoriIzbriši

Each and every comment is appreciated and read =) Spam links will be deleted.
Xoxo, A.

INSTAGRAM