Lippie Monday: Essence Sheer & Shine Lipstick 13 Like a Princess

By Just Ajda - 17.8.15

 Essence novosti so že pri nas!! Priznam, najbolj so me prepričali izdelki za ustnice, in danes vam predstavljam prvega - Essence Sheer & Shine šminko za ustnice v odtenku 13 Like a Princess.
 New Essence stuff are already here!! To confess, the products that caught the most of my attention were lip product. Today I am showing you the first one - Essence Sheer & Shine Lipstick in the shade 13 Like a Princess.
Super mehka formula na ustnicah pušča prijeten občutek ter jim nudi čudovito, prefinjeno barvo s fantastičnim sijajem. Brezbarven pokrovček je enake barve kot odtenek šminke, zato je zelo enostavno najti pravi odtenek. Sijoče in oh tako stajliš.
The super soft formula of the sheer & shine lipsticks feels pleasantly light on your lips and provides them with gorgeous, subtle colour with a fantastic shine in the wanna-have shades nude, brown and pink. The translucent cap is the same colour as the lipstick inside so it’s easy to reach for your favorite shade. 
Sheer, shine and oh so stylish.


 Videz embalaže mi je zelo všeč. Kovinski del izgleda trdno in tudi pokrovček - presenetljivo glede na plastiko - izgleda "ne-tako-lahko" lomljiv. Embalaža je standardna za šminke - na navoj, ki se z lahkoto odvija in privija. Kar mi je še posebej všeč je dejstvo, da pokrovček ne pade s šminke, je trdno pritrjen.
 I really like the look of the packaging. The metal part looks sturdy and the lid - surprisingly - looks not so easy to break. The packaging is your lipstick standard - it easily unscrews and screws. What I really like is the fact that the lid doesn't fall from the lipstick, it's firmly attached.


 Barva je temnejša rožnata, z rdečim podtonom. Ob prvem nanosu šminka ni najbolj prekrivna, vendar se to reši z večimi nanosi. Šminka se sveti, meni izgleda "mokro". Na mojih ustnicah mi je zelo všeč.
 The colour is a darker pink with red undertone. With first application it's not fully opaque, it is a bit sheer but you can apply more layers. The lipstick is shiny, to me it looks "wet". I really like it on my lips.


 O obstojosti sami zaenkrat še ne morem dosti govoriti, saj je še nisem dodobra preizkusila. Nanos je preprost, šminka kar zdrsne na ustnice. Zelo je všeč tudi občutek na ustnicah. Ustnice namreč nahrani in navlaži, in ni mastna ter lepljiva.
 I can't really speak about it's staying power, since I haven't tested it enough. The application is sooo easy, the lipstick just glides on my lips. I also like the feeling on the lips. It nourishes lips and moisturizes them, and it's not sticky at all. 


Katerega novega Essence izdelka si najbolj želite?Which Essence product from the new stuff do you want the most?

Xoxo, Nyx

 • Share:

You Might Also Like

8 komentarji

 1. O, tele je imel pa tudi Maybelline :)

  So pa kar pigmentirane, sem mislila da so manj.

  OdgovoriIzbriši
 2. Jaz sem mislila da ne bodo tako pigmentirane, preden so prišle v drogerije, pa sem vesela da sem se zmotila :D se mi pa zdi da je letos pri Essence in Catrice velik povdarek na izdelkih za ustnice.

  OdgovoriIzbriši
 3. Sama si bom zagotovo kupila kakšno šminko..ker jih očitno premalo uporabljam:), sploh rdeče,če že sem non stop na rožnatih:)

  OdgovoriIzbriši
 4. Aw this is so pretty! Great review :)

  OdgovoriIzbriši
 5. I like 13 Like a Princess. :) Great review. Thanks for this. :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Tole je prav nekaj zame, glede na to, da imam za dnevno uporabo najraje takšne bolj negovalne in manj pigmentirane šminke (ki so roko na srce veliko bolj enostavne za uporabo) :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Love your review. This described exactly how the lipstick is! Congrats!

  OdgovoriIzbriši

Each and every comment is appreciated and read =) Spam links will be deleted.
Xoxo, A.

INSTAGRAM